Qiradhënia

Detaje

Menaxhimi

Detaje

Konsulencë

Detaje

PR & Menaxhimi i marketingut

Detaje

Krijimi i koncepteve

Detaje

Zyra me qira

Detaje

Referencat në tendencë

Ramstore Mall

Albi Mall

Central Park

Shikoni më shumë Referenca

Rreth Kompanisë

Ne marrim me qira dhe administrojmë qendrat më të mëdha tregtare në Republiken e Maqedonisë, Kosovë dhe Shqipëri. Projektet e menaxhuara arritën në 200,000m2 në total. Si Mall Solutions, ne jemi duke ofruar shërbime në menaxhimin e Qendrës Tregtare, projekte vendore dhe ndërkombëtare menaxhimi në sektorin e shitjes me pakicë dhe F & B, kërkimet e fizibilitetit, krijimi i koncepteve, dizenjove dhe zyrave me qira.

Vizioni: Të jetë ndërmarrja e preferuar e Shërbimeve të Menaxhimit dhe Këshillimit nga investitorët dhe klientët përmes kënaqësisë unike të klientit brenda mënyrës inovative të të bërit biznes.

Misioni : Duke ofruar një shërbim unik, ne po kërkojmë të mbajmë një përvojë të lumtur dhe relaksuese për klientët tanë.

Kush jemi