Rreth Nesh

Rreth Kompanisë

Ne marrim me qira dhe administrojmë qendrat më të mëdha tregtare në Maqedoninë e Veriut, Kosovë dhe Shqipëri. Projektet e menaxhuara arritën në GLA: 200.000m2 në total.
Si Mall Solutions, ne jemi duke ofruar shërbime në menaxhimin e Qendrës Tregtare, menaxhimin e projekteve vendore dhe ndërkombëtare në sektorin e shitjes me pakicë dhe F & B, kërkimet e fizibilitetit, krijimin e koncepteve, dizenjove dhe zyrave me qira.

Vizioni

Të jetë ndërmarrja e preferuar e Shërbimeve të Menaxhimit dhe Këshillimit nga investitorët dhe klientët përmes kënaqësisë unike të klientit brenda mënyrës inovative të të bërit biznes.

Misioni

Duke ofruar një shërbim unik, ne po kërkojmë të mbajmë një përvojë të lumtur dhe relaksuese për klientët tanë.

Kush Jemi

Drejtor menaxhues

Gökhan İsevcan kreu proceset e qiradhënies dhe administrimit të qendrave më të rëndësishme tregtare në dy kryeqytetet e Ballkanit Shkupi dhe Prishtina. Ai ka punuar në qendër tregtare dhe shitje me pakicë investim & amp; fushat e zhvillimit, mosti me institucionet e huaja gjatë përvojës së tij prej 20+ vjetësh. Ai është një ekspert i qiradhënies së qendrave tregtare si dhe i menaxhimit. Para Mall Solution, ai ka qenë përgjegjës për dhënien me qira, transferimin dhe menaxhimin e blerjeve më të mëdha dhe më të njohura të Kosovës qendra Albi Mall e cila ka 50.000m2 sipërfaqe me qira. Zgjerimi i shitjes me pakicë, dizenjimi i dyqanit përzierjet, vendosja e zonave me pakicë dhe pijeve ushqimore janë disa nga përvojat e tjera të tij veçanërisht në ballkan.

Gökhan ka një diplomë Bachelor në Administrim Biznesi nga Universiteti DokuzEylül İzmir - Turqi. Ai aktualisht jeton në Prishtinë - Kosovë

About Images